„Leginkább a magyar előadókat hallgatnám meg”

A Tankcsapda tavalyi fellépésén
A Tankcsapda tavalyi fellépésén - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – „Mely előadók fellépését várják a leginkább a Campus Fesztiválon?” – kérdeztük olvasóinktól. Jöjjenek a válaszok!

Lente Gréta, hallgató

lg

Mindenképp ott leszek a fesztiválon, sajnos csak egy napra. Leginkább a Margaret Island együttes, a Punnany Massif és a Follow the Flow fellépésére vagyok kíváncsi.

Sárközi Zsuzsa, hallgató

sz

A fesztiválon egy hétig dolgozni fogok, de szerencsére lesz egy napom a bulizásra. Nagyon várom a Punnany Massifot, a Kowalsky meg a Vegát és a Follow the Flow-t.

Bácsik Kitti, hallgató

bk

Leginkább Majkáékat várom. Még nem néztem át teljesen a programlistát, de a Hooligans és a Tankcsapda is érdekel. Napijegyem lesz, így majd meglátom, melyik napra megyek.

Boldog Bence, hallgató

bb

Engem főleg a Tankcsapda érdekelne, esetleg Kis Grófo, bár nem néztem meg, hogy ő fellép-e. Leginkább a magyar előadókat hallgatnám meg, a külföldi fellépőket annyira nem.

HBN|Fotók: Molnár Péter


A csütörtöki sajtótájékoztatón
Debrecen - Fenekestül felforgatták a Campus helyszínét a kényelem érdekében: új bejárat, surranóút. A Campus Fesztivál július 18-án immár 11. alkalommal nyit kaput előttünk egy olyan világra, amelyben négy nap alatt egy helyszínen találkozhatunk a legkülönbözőbb zenei stílusok mintegy 1000 ismert...

Debrecen - Kétszázötven program várja a közönséget négy napon át. Két hét, és kezdődik a régió legjelentősebb nyári nagyrendezvénye. Az ország TOP 5 fesztiválja között jegyzett Campus idén még komfortosabb körülmények között várja a látogatókat. Közönség kényelme – A fesztivál területét illetőe...

Debrecen - Több mint 100 ezer látogatót várnak idén a Campus Fesztiválra, mely július 18. és 22. között immáron 11. alkalommal nyitja meg kapuit a zeneszerető közönség előtt. A debreceni Nagyerdőben a külföldi sztárcsapatok mellett ezúttal is színpadra állnak a legnépszerűbb magyar zenekarok, köztük...