Legendák csapnak össze

Legendák csapnak össze
© Fotó: HBN
Debrecen – Realos és debreceni klasszisoknak tapsolhatunk a Nagyerdőn.

Itt a nagy nap: szombaton 18 órától a Nagyerdei Stadionban összecsap a Real Madrid Legends és a DVSC All Stars! A Real Team Családi Napon olyan sztárok lépnek pályára, mint Morientes, Contreras, Pavón, Amavisca, Martin Vázquez vagy Sanchís. A klasszisokkal a 10 évvel ezelőtti bajnok Loki tagjai néznek szembe – a meccsre Sandro Tomic Horvátországból, Virág Béla Németországból, Dzsudzsák Balázs pedig Oroszországból utazik Debrecenbe.

Nem tud eljönni, de meglepetéssel kedveskedik majd Halmosi Péter és Böőr Zoltán.

A könnyű zenei koncertek mellett egy másik gálamérkőzés is érdekességül szolgál szombaton: a „Magyar Hírességek–Debreceni Ikonok” összecsapás. Előbbi csapatban ott lesz az a Vincze Ottó, aki az FTC futballistájaként 1995-ben már játszott Amavisca ellen, Tisza Tibor pedig egykori csapattársával, Fernandóval csap össze a gyepen.

A szünetben egymillió forinttal gazdagodhat az a néző, aki a félpályáról eltalálja a keresztlécet. Bemutatkozik az új sportág, a teqball és egy-egy szép jelenet vagy gól követhető lesz a stadion óriás kivetítőjén is.

Mint megtudtuk, újabb családi szektort kell megnyitniuk a szervezőknek, akik elmondták, a kezdésig kaphatóak a csoportos (minimum 10 fő) jegyek, mindössze 990 forintért.

Jegyinformáció és további részletek a www.realteam.hu oldalon.