megye I.

2019.11.10. 19:04

„Dolgozunk tovább, és építjük a jövő csapatát”

A labdarúgó megye I.-es bajnokság keretében vasárnap a Nyíradonyi VVTK és a hajdúszoboszlói Magyar Mélyépítő HSE lépett pályára.

Fotó: Illusztráció / Kovács Péter

Nyíradony VVTK – Magyar Mélyépítő HSE 0–4 (0–1)

150 néző. Vezette: Hajdú I. (Dávid A., Percze Zs.)

Nyíradony VVTK: Rácz T. – Vass G., Gerghel E. (Lukács L.), Szakács D., Perényi R., Czibere B. (Vonház B.), Olajos G., Gyöngy T., Bara M., Fábri D., Botot Zs. (Bacsó D.). Edző: Gráma István

Magyar Mélyépítő-SE: Somogyi M. – Bernáth K., Nagy L., Pallagi J. (Pap L.), Lénárt G. (Somogyi S.), Sólyom M., Gali V., Éles Z. (Békési L.), Simonka R., Dobi G., Nagy J. (Johan Gy.). Edző: Szabó Gergely János

Gól: Lénárt G. (2), Gali V., Sólyom M. Jók: Vass G., Olajos G., Perényi R., illetve mindenki. Ifi: 2–7.

Gráma István: Jól kezdtük a mérkőzést. Kiegyenlített játék folyt a pályán. Szervezett és fegyelmezett védekezésünkkel a meccs első periódusában nem tudott mit kezdeni a Szoboszló. Aztán a mérkőzés előrehaladtával fokozatosan fölénybe kerültek, és így a kidolgozott helyzetek alapján is megérdemelt győzelmet arattak. Gratulálunk nekik, és további sok sikert kívánunk! Mi pedig dolgozunk tovább, és építjük a jövő csapatát.

Szabó Gergely János: Az első félidőben egy kicsit halványabban kezdtük a mérkőzést. Ezáltal az ellenfél csapata többször eljutott a kapunkig, és pontrúgásokkal veszélyeztették azt. A félidőben rendeztük sorainkat, és az egész csapat képességeihez mérten igyekezett a legtöbbet hozzátenni, ami látványos játékban és gólokban mutatkozott meg. Gratulálok játékosaimnak, sok sikert kívánunk Nyíradonynak, és köszönjük a minket idegenbe is elkísérő nézőknek a szurkolást!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában