Lefoglalt tárgyak tulajdonosait keresi a rendőrség

Akt.:
Lefoglalt tárgyak tulajdonosait keresi a rendőrség
© Fotó: police.hu
Debrecen – A Debreceni Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás során a rendőrök a képeken látható kerékpárokat és fűnyírót lefoglalták, amelyekről megalapozottan feltehető, hogy azokat a gyanúsított 2015 májusában és júniusában Debrecenből tulajdonított el. A sértettek kiléte ezidáig ismeretlen. A nyomozók a képen látható tárgyakat Nyírmihálydiban foglalták le.


rendkeres2 Fotó: police.hu ©

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy akitől a fenti tárgyak valamelyikét eltulajdonították, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –