Látta valaki ezt a párt?

Látta valaki ezt a párt?
© Fotó: police.hu
Nyíradony – A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri a lakosság segítségét.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen pár 2015. augusztus 25-én 16 óra körüli időben, egy nyíradonyi ékszerüzletben az eladó figyelmét elterelték, és a férfi egy arany nyakláncot a zsebébe rejtett, majd távoztak a boltból. Az elkövetőkről a biztonsági kamera felvételeket készített.

A férfi 55-60 év körüli, 190 centiméter magas, sportos testalkatú, a bűncselekmény elkövetésekor szürke színű, galléros pólót, valamint szürke színű nadrágot és fekete színű övtáskát viselt.

A nő 35 év körüli, 160 centiméter magas, vékony testalkatú, haja rövid, világos barna színű. A bűncselekmény elkövetésekor sötét árnyalatú rövid ujjú pólót és fehér színű táskát viselt.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható párt felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Hajdúhadház, Bocskai tér 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés