Látta az Egyetem sugárúti halálos balesetet? Segítsen a rendőrségnek!

Halálos gázolás az Egyetem sugárúton
Halálos gázolás az Egyetem sugárúton - © Fotó: Matey István
Debrecen – A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik a péntek esti tragikus gázolás ügyében.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a debreceni halálos baleset miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint június 8-án 23 óra 20 perc körül egy férfi közlekedett személygépkocsival a Füredi úton, a Dózsa György utca felől a Bem tér irányába, amikor nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen kerékpárjukat toló 43 éves férfinek és 45 éves nőnek.

Az ütközés következtében a 43 éves férfi a helyszínen életét vesztette, míg a nő súlyos sérüléseket szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Egy személygépkocsi két kerékpárját toló gyalogost gázolt el.
Szabályosan közlekedő gyalogosokat gázoltak el péntek éjjel Debrecenben, egy 43 éves férfi vesztette életét, egy 45 éves nő pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján június 8-án, pénteken 23 óra 25 perc körül Debrecenben, a Füredi út és az Egyetem sugárút ...