Látnokok derítettek fel egy kegyetlen gyilkosságot

Az ezotériában jártas látnokokat alkalmazott az ukrán rendõrség, hogy megtalálják egy meggyilkolt taxis holttestét – adta hírül az Ukranews hírügynökség.

Az extraszensz képességekkel megáldott tanácsadók egymástól függetlenül jelölték meg a helyet, ahol a gyilkosok elrejtették az áldozatukat.

A krím-félszigeti Szimferopolban taxisként dolgozó nyugalmazott rendõrtisztet még január 31-én támadta meg két elkövetõ. Elõbb rövid dulakodás után leütötték és elvették az értéktárgyait, majd úgy döntöttek, hogy végleg megszabadulnak tõle, s a kocsiját értékesítik.

Egy elhagyatott helyre érve a taxis magához tért, kiugrott az autóból és menekülni próbált. Támadói azonban utolérték, és megfojtották az életéért könyörgõ volt rendõrtisztet.

Miután az áldozat hozzátartozói jelentették a férfi eltûnését, a nyomozók megtalálták a dulakodás szemtanúit, ám a taxis hollétérõl semmilyen információhoz nem jutottak. Ekkor parafenomén képességekkel rendelkezõ tanácsadókhoz fordultak, akik – egymástól függetlenül – elmondták, hogy a férfit meggyilkolták, és pontosan megjelölték a térképen a holttest helyét, mely alapján a rendõrök megtalálták az áldozatot.

A feltárt nyomok alapján a napokban az elkövetõket is leleplezték, akik beismerték a tettüket.