bayern münchen

2019.10.20. 15:40

Elszakadt a középhátvéd térdszalagja

A német válogatott Niklas Sülét meg is kell műteni, hosszú kihagyás vár rá.

Niklas SUELE (Bayern Munich) injured, injury and is led off, cruciate ligament rupture, football 1. Bundesliga, 8.matchday, matchday08, FC Augsburg (A) -CFC Bayern Munich (M) 2-2, on 19.10.2019 in Augsburg, WWKARENA, DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPH AS IMAGE SEQUENCES AND / OR QUASI VIDEO. | usage worldwide

Forrás: AFP / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance

Fotó: Frank Hoermann

A német bajnokságban címvédő klub honlapjának vasárnapi közleménye emlékeztet rá, hogy Sülét az Augsburg otthonában lejátszott szombati mérkőzés (2-2) 12. percében le kellett cserélni térdsérülés miatt. A Bayern orvosi stábjának vezetője, Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt az alapos vizsgálatok során térdszalag-szakadást állapított meg a védő bal lábában, és a műtétet még vasárnap elvégzik.

Egyelőre nem lehet pontosan tudni, mennyi időt kell kihagynia a futballistának, de az ilyen jellegű sérülések után legalább fél év kényszerpihenőre van szükség.

Forrás: MTI

Borítókép: Süle rögtön tudta, hogy nagy a baj

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!