Lássuk a medvét: nagy rangadóra készülnek a DEAC férfi futsalosai

Lássuk a medvét: nagy rangadóra készülnek a DEAC férfi futsalosai
Debrecen – Az év egyik legnagyobb összecsapására készül a DEAC férfi futsalcsapata a DSC ellen. A rangadóra november 28-án este hat órakor kerül sor a DESOK-ban.

DEAC – DSC-SI

DESOK, 2016. november 28. hétfő, 18.00

Férfi futsal NB II., keleti csoport, 11. forduló

A debreceniek trénere, Elek Gergő ecsetelte nekünk, miért is fontos ez a mérkőzés:

Elek Gergő: – Az egyik leginkább várt mérkőzés lesz ez a mostani, minden téren presztízs. Városi rangadó, a két csapat játékosai ráadásul ugyanazon körökben mozognak, hétről hétre találkoznak a „mennyeiben” (megyei bajnokság – a szerk.). Emellett az ellenfél szakmai atyja nem más, mint Kozma Mihály, aki az én egykori mesterem. Mi majd irányítani akarunk, ők pedig várhatóan kontrázni fognak. Eddig szinte minden meccset más-más taktikával nyertünk meg, ezek közül kell kikeresnünk, hogy melyik lesz a leghatékonyabb ellenük.

A DEAC jelenleg öt győzelmével, két döntetlennel és egy vereségével a 2. helyet foglalja el az NB II. keleti csoportjában, a Kincsem Lovaspark SE mögött 1 ponttal lemaradva, bár a debreceniek háta mögött egyelőre egy mérkőzéssel kevesebb van.

Most következő ellenfelünk, a DSC-SI is jó szerepel a bajnokságban. Eddig négy alkalommal nyertek, egyszer játszottak döntetlent és háromszor kaptak ki a Kozma-legények. Nem árt vigyázni velük, hisz egyre jobban összeáll a játékuk, az utóbbi fordulókon felmutatott kiváló eredményeik is ezt igazolják.
Zsinórban háromszor nyertek, lenyomták a Csengert és a Kincsemet is, igaz, legutóbb picit megtorpantak, hiszen Kazincbarcikán 4-3-as vereséggel szerepeltek.

– Koppányi Szabolcs –Sporthírek


hirdetés