Láncfűrésszel és csáklyával dolgoztak a hajdú-bihari tűzoltók kedden

Láncfűrésszel és csáklyával dolgoztak a hajdú-bihari tűzoltók kedden
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Fákhoz, faágakhoz hívták a debreceni hivatásos tűzoltókat kedden. A nyíradonyi tűzoltók is műszaki mentésre vonultak Fülöp-Bánházára. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Kedden reggel Debrecenben, a Nagycsere tanyán egy tizenöt méteres fa vezetékre dőlt. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítésével távolították el a veszélyes fát.

Tegnap reggel újabb fához riasztották a tűzoltókat Debrecenben, a Vikár Béla utcában. Egy tizenkét méteres fa egyik ága lehasadt, majd a magasban fennakadt. A faág veszélyeztette a gyalogosforgalmat . A helyi tűzoltók csáklya segítségével szedték le az ágat.

A nyíradonyi hivatásos tűzoltók is műszaki mentésre vonultak tegnap délelőtt Fülöp-Bánházára. Egy fa telefonoszlop tört ki. Az oszlop a jármű és gyalogosforgalmat veszélyeztette. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók dugólétrával megtámasztották az oszlopot, amíg a odaért a szolgáltató.

Két személygépkocsi ütközött össze, majd egy ház kerítésének csapódtak tegnap kora este Létavértesen, a Szél utcában.

ba22

Fotó: katasztrófavédelem

A létavértesi önkormányzati tűzoltók a járművek feszültségmentesítését végezték el. A két autóban egy-egy ember utazott, ők nem sérültek meg.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –