Láncfűrésszel akart véget vetni a családi viszálynak egy férfi Somogygesztiben – kommandósok fékezték meg

Kaposvár, 2012. augusztus 21., kedd (MTI) – Láncfűrésszel akart véget vetni egy családi viszálynak Somogygesztiben egy férfi, akit végül kommandósok fékeztek meg – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.

Karsay Kornél tájékoztatása szerint augusztus 20-án éjszaka egy somogygeszti fiatal pár veszekedésének kívánt véget vetni a nő édesapja oly módon, hogy polányi lakóhelyén magához vette motoros fűrészét, majd feldúltan Somogygesztibe ment.

A szóvivő az ott történtekről elmondta: a fiatalok megrémültek a láncfűrészes családfőtől, bemenekültek a házba, amelynek ajtaját be is zárták. Mikor az őrjöngő férfi a fűrésszel az ajtót bontani kezdte, kimenekültek a ház melletti kukoricásba.

Mivel a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai azt valószínűsítették, hogy a súlyos testi sértés és egyéb bűncselekmények miatt korábban már büntetett férfinél fegyver is lehet, előállításához kérték a Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségét. A kommandósok a férfit elfogták, majd előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságon, ahol felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrök.

MTI