Nyugodt napon vannak túl a hatóságok

Nyugodt napon vannak túl a hatóságok
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Idős emberek segítségére riasztották a tűzoltókat, balesethez vonultak a rendőrök. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Tegnap kétszer is riasztották a tűzoltókat segítségnyújtásra Debrecenben. A segélykéréseket idős emberek aggódó rokonai és szomszédai tették, mivel nem válaszoltak csengetésre, kopogásra. A tűzoltók károkozás nélkül bejutottak a lakásokba, ahol nem találtak segítségre szoruló embereket. Az otthonok zárhatóak maradtak.

Szerda délután Debrecenben, a Kishegyesi úton egy ház udvarán fél négyzetméteres területen égett a száraz avar. A debreceni hivatásos tűzoltók a tüzet eloltották.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 4 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 20 személyt állítottak elő, köztük 9 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.Lakóhelyem.
HAON.HU


hirdetés