Feledtetné a Loki a keddi kínokat

Akt.:
Feledtetné a Loki a keddi kínokat
© Fotó: Matey István
Debrecen – A DVSC kikapott a Magyar Kupában, de hétvégén a bajnokságban szeretne győzelemmel rajtolni.

Meglepő vereségbe szaladt bele hazai pályán a Debrecen a Magyar Kupában: a piros-fehérek 2–1-re elvesztették az NB II-es Dorog elleni nyolcaddöntőt. Herczeg András legénysége szombaton 17 órától (élőben a Hajdú Online-on) javíthat a bizonyítványán, amikor a Balmaz Kamilla Gyógyfürdőt fogadja az első tavaszi bajnoki fordulóban.

Rossz napot fogtak ki

– Sajnos, rossz teljesítményt nyújtottunk kedden – kezdte mondandóját Takács Tamás, a Loki csatára. – Az egész csapat gyenge napot fogott ki.

Szinte mindig van nálunk 2-3 olyan húzóember, akik a hátukon cipelik a gárdát, de most nem akadt ilyen. Amikor passzolni kellett volna, akkor cseleztünk és fordítva.”

– Ennek ellenére voltak helyzeteink, de a kulcspillanatokban hibáztunk. Visszanéztem a gólomat néhányszor, amelyet les miatt nem adtak meg, úgy látom, nem volt egyértelmű szituáció. Ami a meccs végi tizenegyesgyanús szituációt illeti: nem reklamáltam, mert láttam a játékvezető kezében a sárga lapot. Éreztem a lábamon a kivetődő kapus kezét, de el kell foganunk a bírói ítéletet. Mindannyiunkat dühít ez az eredmény, a visszavágón maximálisan oda fogjuk tenni magunkat, mi hibáztunk, nekünk is kell kijavítani ezt. Szerencsére hamar itt van az újabb mérkőzés, nagyon jó lenne győztes rajtot venni a bajnokságban. A Balmazújváros ellen nagyon nehéz meccsre számítok, igazi derbi lesz a két hajdúsági csapat találkozója. Sokat beszélgetünk az öltözőben arról, hogy miként lehetne sikerrel venni a szombati találkozót. Mindenki nagyon elszánt, a balul sikerült kupamérkőzés után még fontosabb, hogy nyerni tudjunk – mondta a támadó. De mit vár a szombati meccstől?

– Több játékost is igazolt az Újváros, ilyen szempontból némileg “ismeretlen” gárda vár ránk. Vélhetően másként fognak felállni, mint ősszel. Kiélezett meccs lesz, ahol apróságok fogják eldönteni, melyik csapat örülhet majd a végén. Bízom benne, hogy mi leszünk a boldogabbak a lefújás után!

HBN


Róka Géza cégvezető bízik a sikeres folytatásban
Debrecen - Bényei Balázs reméli, a Balmaz ellen közönségszórakoztató játékkal szerzik meg a három pontot. Szurkolói ankétot tartott a DVSC a Red and White sörözőben szerdán, ami a Nagyerdei Stadionban található. A viszonylag kevés ember előtt lezajlott eseményen Róka Géza cégvezető, Herczeg Andrá...

Hiába gyömöszölte a védőket Haris Tabakovic (pirosban), a vége arcpirító vereség lett a találkozónak
Debrecen - A DVSC hazai pályán vereséget szenvedett a másodosztályú ellenfelétől a Magyar Kupában. Amikor a tavalyi esztendő végén kiderült a sorsoláskor, hogy az MK nyolcaddöntőjében a Loki a NB II-es Doroggal mérkőzik majd meg, sokan legyintettek a cívisvárosi drukkerek közül. A közvélemény jog...Lakóhelyem.
HAON.HU


hirdetés