Campus: fesztivál az egész családnak!

Akt.:
A Csokonai Színház idén is készül gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt
A Csokonai Színház idén is készül gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt - © Fotó: Kovács Péter
Debrecen – Artisták, zsonglőrök, gólyalábasok és bábszínházas programok is várják a lurkókat.

Nemcsak a koncertlátogató közönségnek, hanem minden korosztálynak, így a gyerekeknek is tartalmas programokat kínál július 18-tól négy napon át a Campus Fesztivál a Nagyerdőn. A szervezők idén még nagyobb hangsúlyt fektettek a családi kikapcsolódásra.

Tizenkét év alatt ingyenes

Évről évre egyre többen érkeznek gyerekekkel a Campus Fesztiválra, amit igencsak támogat, hogy tizenkét éves kor alatt szülői kísérettel ingyenes a belépés a rendezvényre. „Az idén már teljesen körbejárható Nagyerdei Stadion keleti oldalán játszóligetet rendezünk be, ahol mindenféle izgalmas attrakció, artisták, zsonglőrök, gólyalábasok, bábszínházas programok és rengeteg játék várja a legkisebbeket is. Az Agora kísérleteit szintén ott lehet majd megtalálni, ahogy a Debreceni Művelődési Központ kézműves foglalkozásait is” – emelt ki néhányat a színes kínálatból Süli András programigazgató.

A gyerekprogramokba a Csokonai Színház is beszáll, délutánonként gyerek, esténként felnőtt előadásokkal készülnek. A civil falu szervezetei pedig már délelőtt kinyitják sátraikat, ahol az érdekességek egyaránt szólnak minden korosztálynak. „A stadion keleti oldala a csendesebb helyszín, családi hangulatával, sok-sok kulturális programjával üde színfoltja a fesztiválnak” – fogalmazott Süli András. A gyerekekkel kerékpárral is bátran el lehet indulni, a főbejáratnál ezer bicikli befogadására alkalmas tárolót alakítanak ki a szervezők.

HBN


Bővebb információk a régió legjelentősebb nyári rendezvényéről a fesztivál Facebook-, valamint hivatalos weboldalán találhatnak.


Debrecen - Fesztiválozz, és segíts azokon, akik nem lehetnek itt! – a Magyar Vöröskereszt véradókamionja pénteken, majd szombaton is kiköltözik a Campus Fesztiválra, ahol délelőtt 10 órától délután fél 6-ig várja a donorokat, meglepetésekkel is. A teljes véradás igazi hőstett, hiszen önkéntes, és...

A csütörtöki sajtótájékoztatón
Debrecen - Fenekestül felforgatták a Campus helyszínét a kényelem érdekében: új bejárat, surranóút. A Campus Fesztivál július 18-án immár 11. alkalommal nyit kaput előttünk egy olyan világra, amelyben négy nap alatt egy helyszínen találkozhatunk a legkülönbözőbb zenei stílusok mintegy 1000 ismert...

Debrecen - Kétszázötven program várja a közönséget négy napon át. Két hét, és kezdődik a régió legjelentősebb nyári nagyrendezvénye. Az ország TOP 5 fesztiválja között jegyzett Campus idén még komfortosabb körülmények között várja a látogatókat. Közönség kényelme – A fesztivál területét illetőe...Lakóhelyem.
HAON.HU


hirdetés