Lakóháznak csapódott egy személygépkocsi Püspökladányban

Akt.:
Lakóháznak csapódott egy személygépkocsi Püspökladányban
© Fotó: HBN/Matey István
Püspökladány – A Báthori és Bocskai utcák kereszteződésében ma hajnalban történt baleset során egy személygépkocsi lakóházba csapódott, melynek következtében a jármű lángra lobbant.


A tűz átterjedt a közel 100 négyzetméteres lakóépület tetőszerkezetére is, mely teljes terjedelmében égett. Az autó a kerítést átszakítva egy gázcsonkot is eltört a kertben, és a csonkból kiáramló gáz is lángra lobbant. A városi, a karcagi és hajdúszoboszlói tűzoltók, mintegy tizenöten dolgoznak a tűz megfékezésén, és a megyei műveleti szolgálat is segíti a munkájukat. A személygépkocsiban négyen utaztak, mindannyian megsérültek a balesetben, és egy személy elmenekült a helyszínről. A családi ház lakói nem sérültek, négyen közülük átmenetileg rokonokhoz költöznek, ketten pedig az épület alsó részében maradnak. Az gáz- és áramszolgáltató szakemberei, a rendőrség és a mentők is a helyszínen vannak.

– Madai Petra tű.hdgy. –


Fotók, videó: Háznak csapódott, majd kigyulladt egy autó Püspökladányban
A teljes tetőszerkezete égett annak a lakóháznak, amelynek szombat hajnalban egy autó rohant Püspökladányban. tovább »

Lakóháznak csapódott és kiégett egy személygépkocsi Püspökladányban
Lesodródott az útról, átszakított egy kerítést és egy családi háznak csapódott egy személyautó szombat hajnalban Püspökladány külvárosában, a Bocskai utca és a Báthori fejedelem utca kereszteződésében – közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel. tovább »