Lakóépületbe csapódott egy kamion Darvason

Akt.:
Darvas, 2014. július 8. Lakóház a Hajdú-Bihar megyei Darvason, amelybe egy személygépkocsikat szállító tréler csapódott 2014. július 8-án. A baleset következtében a ház egy része összeomlott, kamionban ketten megsérültek meg.
Darvas, 2014. július 8. Lakóház a Hajdú-Bihar megyei Darvason, amelybe egy személygépkocsikat szállító tréler csapódott 2014. július 8-án. A baleset következtében a ház egy része összeomlott, kamionban ketten megsérültek meg. - © MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Budapest, 2014. július 8., kedd (MTI) – Lakóépületbe csapódott egy kamion a Hajdú-Bihar megyei Darvason a József Attila és a Rákóczi út kereszteződésében kedden kora reggel, a műszaki mentés idején félpályán halad a forgalom – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt MTI-vel.


Tájékoztatásuk szerint a kamion a házban állt meg, a sofőr ki tudott szállni a járműből, a kamionban utazó két személy könnyű sérüléseket szenvedett, az elsődleges felderítés alapján az épület lakatlan.

A balesetben a ház verandája és szobája rongálódott meg, a kamion kiütötte az oldalfalat, az épületet részben a jármű tartja, ezért statikust kértek a helyszínre.

A házban van áram, ezért a tűzoltók az áramszolgáltató szakembereit is a helyszínre hívták.

– MTI –