Lakóautó 350 ezerből? Nem lehetetlen!

Lakóautó 350 ezerből? Nem lehetetlen!
© Fotó: Facebook / Campal Campervan Conversions
Nagy-Britannia – Alternatív megoldás azoknak, akik nem feltétlenül dobnának ki vagyonokat egy komplett lakókocsira.

Modulárisan felépített, méretre szabott, gyorsan ki- és beszerelhető lakóautó-betéteket készít egy pici cég Angliában – derül ki a vezess.hu cikkéből. A Campal rendszerei vígan elférnek egy tetszőleges egyterű csomagtartójában úgy, hogy nem pofátlankodnak bele az ötszemélyes utastérbe. Csak néhány mozdulatra van szükség, és az egész rögtön átalakítható étkezővé, ággyá, de akár konyhasarokká is.

Fotó: Facebook / Campal Campervan Conversions

Mint a vezess.hu írja, legolcsóbb betét 950 angol fontba (350 ezer forintba) kerül, a franciaággyal szerelt változatért pedig nem egészen kétszer ennyit kérnek el. A beépíthető modellek skálája igen tág, ott van köztük a Citroën Berlingo, a Peugeot Partner vagy a Volkswagen Transporter is, de egyedi megrendeléseket is teljesítenek.


Skoda Superb
Budapest - Cseh, dél-koreai és francia autó is befért a top 3-ba, a legjobb 10-ben pedig mindössze egyetlen német modell kapott helyet. Két brit autós szaklap, a Diesel Car és az Eco Car évről évre összeállítja a legjobb használt autók listáját. Idén több 750 típust mérlegeltek, kiválasztva közül...