Helyi közélet

2015.12.09. 10:29

Olvasói levél: Folyamatosan lopják a virágokat

Debrecen -<em> Tisztelt Szerkesztőség! Azon mélységes felháborodásomnak adnék hangot, hogy a debreceni köztemetőben folyamatosan ellopják a virágokat</em> - írja levelében olvasónk.

Debrecen - Tisztelt Szerkesztőség! Azon mélységes felháborodásomnak adnék hangot, hogy a debreceni köztemetőben folyamatosan ellopják a virágokat - írja levelében olvasónk.

Közel két éve sajnos elvesztettem férjemet, a mai napig nem tudom kiheverni, és valószínűleg, míg élek, nem fogom és nem is akarom, és a tehetetlen düh fojtogat, amikor minden másnap kisétálok a temetőbe, és azt látom, hogy a virágok nincsenek meg. Sőt, mi több, amikor beáll a rossz idő, a hideg, a műdíszt, művirágot is ellopják. Hiába tettünk feljelentést, hiába írtunk ki fenyegető, esdeklő üzeneteket a sírra, semmi nem hatja meg a tolvajt. A temető portáján kértük a segítségüket az ott dolgozó embereknek, de csak a vállukat vonogatták, hogy ők nem tehetnek semmiről, nagy a temető.

Végső elkeseredésemben fordulok a tisztelt Szerkesztőség felé, hogy az illetékes hatóságoknál vagy az illetékes szerveknél járjon utána, hogyan lehetne odahatni, hogy a temetőben többször és többen járőrözzenek. Úgy gondolom, ezzel a problémával nem vagyok egyedül, remélem, tudnak segíteni.

- Szatmári Béláné, Debrecen -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában