Helyi közélet

2013.03.20. 17:27

Ének-zene tanárok, növendékek a pódiumon

Debrecen - Ismét Bárdos Szimpóziumot rendeznek a DE Zeneművészeti Karán.

Debrecen - Ismét Bárdos Szimpóziumot rendeznek a DE Zeneművészeti Karán.Idén tavasszal 28. alkalommal rendezik meg a Bárdos Szimpóziumot, az ének-zene tanárok, szolfézstanárok és kórusvezetők szakmai találkozóját a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán.

A március 22-24. között zajló országos rendezvény előadásai és koncertjei kapcsolódnak Kodály Zoltán 130. és Weöres Sándor 100. születési évfordulójához, valamint a reneszánsz és a kortárs kóruszenéhez. A szakterület neves előadói mellett bemutatóórákon és délutáni, valamint esti hangversenyeken debreceni iskolai csoportok és a város kiváló kórusai lépnek pódiumra.

A szimpózium hangversenyei mindkét este 19.30-kor kezdődnek. A március 23-i, szombati kórushangversenyen adják át a szimpózium alapítójának tiszteletére létrehozott Szesztay Zsolt Emlékdíj.

Infoline: A szimpózium helyszíne a Zeneművészeti Kar Liszt-terme (Nagyerdei körút 82.). A Bárdos Szimpózium részletes programja megtekinthető a www.zene.unideb.hu honlapon, napi belépő és bérlet vásárolható a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában