Debrecen hírei

2018.06.11. 10:09

A Scooter is jön a Campus Fesztiválra!

Debrecen - Újabb sztárfellépővel bővült a 2018-as Campus Fesztivál amúgy sem kispályás névsora: a német happy hardcore-csapat, a Scooter is zenél majd július közepén a Nagyerdőn.

Debrecen - Újabb sztárfellépővel bővült a 2018-as Campus Fesztivál amúgy sem kispályás névsora: a német happy hardcore-csapat, a Scooter is zenél majd július közepén a Nagyerdőn.

A Campus Fesztivál szervezői vasárnap este a Facebookon jelentetették be, hogy a Scooter is fellép a 2018-as fesztiválon.

H.P. Baxxter és csapata érkezéséről már februárban felröppentek a pletykák, ám akkor még semmit nem lehetett biztosan tudni. Miklósvölgyi Péter, a Campus Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, a Campus Fesztivál fesztiváligazgatója akkori megkeresésünkre elmondta, több fellépővel kötött szerződés sem teszi lehetővé, hogy bizonyos határidő előtt bejelentést tegyenek, a szóban forgó előadó kapcsán pedig nem kívánt nyilatkozni.

Az esemény lapján a pontos időpont is napvilágot látott, eszerint a Scooter július 20-án, pénteken 22.30-tól 23.50-ig fog játszani.

Hétfő dél körül a szervezők közleménye is befutott:

Hivatalosan is bejelentette a Campus Fesztivál, hogy július 20-án Debrecenben is fellép a negyedszázados jubileumát ünneplő technobanda.

A fennállásának 25. évét ünneplő Scooter, több mint 30 millió eladott lemezével, 80 arany-és platinaminősítésével és 23 Top10-es slágerével hazájának egyik legsikeresebb formációja. Évről évre olyan világslágereket adtak ki egymás után, mint a “Move Your Ass!”, az “Endless Summer”, a “Let Me Be Your Valentine” vagy a “Rebel Yell”. A csapat hazánkban is töretlenül népszerű, évente teltházas bulikat adnak a nyári szabadtéri rendezvényeken. Legutóbb a Budapest Parkban tették ki a teltházas táblát, de aki lemaradt ne keseredjen el a „100% Scooter - 25 Years Wild & Wicked” névre hallgató turnéjuk július 20-án Debrecent is eléri, a Campus Fesztiválon egy látványos show keretében térnek vissza hozzánk!

Ami a Campus további programjait illeti, a marokkói-holland DJ-producer R3hab, a drum and bass koronázatlan királya Sigma és a Téglás Zoli vezette kaliforniai hardcore/punk Ignite is Debrecenbe érkezik. A négy napos rendezvény legnagyobb sztárvendége pedig az amerikai hiphop/R&B énekes, dalszerző, producer Akon lesz! A külföldi sztárvendégek mellett, kiemelt jubileumi műsorral készül Ákos, a Tankcsapda és Lovasi András is. Megannyi magyar kedvenc látható majd a debreceni Nagyerdőn, Majka & Curtis, Punnany Massif, Kowalsky meg a Vega, Szabó Balázs Bandája, Akkezdet Phiai, Brains, az idei Campuson rekordszámú, több mint kétszáz hazai koncert várható.


[related-post post_id="3875658"]

[related-post post_id="3766064"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!