Sport

2014.10.14. 16:37

Új csapattag érkezett a DHK-hoz

Debrecen - A tegnapi napon új játékos csatlakozott a DHK csapatához, Sijka Dusán.

Debrecen - A tegnapi napon új játékos csatlakozott a DHK csapatához, Sijka Dusán.

Lehetett tudni, hogy a DHK ilyen rövid cserepaddal nem tudja és nem is kívánja végigküzdeni a szezont. Nyitottan állt és áll az egyesület kapuja azon játékosok előtt, akik el tudják képzelni a további hokis pályafutásukat Debrecenben. Azt pedig, hogy kit fogad a klub, azt a pénzügyi lehetőségek függvényében a klub szakmai vezetősége dönti el.

Sijka Dusán a Ferencváros játékosa volt az elmúlt másfél évben, azelőtt pedig a Miskolci Jegesmedvék együttesében hokizott. A 25 éves csatár bevallása szerint valami újat szeretett volna, váltásra, változásra vágyott. Így került a képbe Debrecen. „Sok jót hallottam az itteni körülményekről és vezetésről. Nagyon vonzott az itteni helyzet, az új kihívás, a teljesen új csapat.”

Sijka csütörtökön kezdi meg a közös munkát a Ladányiékkal. Ha az átigazolási eljárás véget ér, akkor már a Miskolc ellen jégre is léphet a DHK mezében. Muhin edzővel végzett munkát már nagyon várja és reméli, hogy hasznos tagja tud lenni új csapatának.

- Debreceni Hoki Klub -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!