Labdarúgó NB I – Tovább menetel a Ferencváros

Paks – A Ferencváros 2-0-ás győzelmet aratott Pakson szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában. A zöld-fehérek sorozatban negyedik sikerüket aratták, a legutóbbi kilenc mérkőzés megszerezhető 27 pontjából 25-öt begyűjtöttek.

OTP Bank Liga, 16. forduló

Paksi FC-Ferencvárosi TC 0-1 (0-1)

Paks, 1800 néző, v.: Berke

Gólszerzők: Paintsil (4.), Moutari (93.)

Sárga lap: Nikházi (89.)

Paksi FC: Verpecz – Vági (Nikházi, 77.), Zachán, Gévay, Szabó J. – Simon Á. – Papp K., Bertus, Bartha (Haraszti, 56.), Szakály D. (Hahn, 75.) – Kulcsár D.

Ferencvárosi TC: Dibusz – Botka (Leandro, 63.), Blazic, Otigba, Pedroso – Gorriarán, Spirovski – Lovrencsics G., Priskin, Paintsil (Moutari, 82.) – Böde (Lovrencsics B., 74.)

A Ferencváros kezdte aktívabban a találkozót, s második helyzetét értékesítette is. A következő percekben a mezőnyjáték volt domináns, s bár fél óra elteltével feléledt a Paks, a szünetig egyenlítenie nem sikerült.

A fordulást követően az addig sem hatalmas iram tovább lassult, a Paks nem igazán tudott veszélyes támadásokat vezetni, a Ferencvárosnak pedig tökéletesen megfelelt az eredmény. Az első igazi nagy lehetőségre a 84. percig kellett várni, de a csereként beálló Moutari még nem tudott betalálni, a 93. percben azonban már nem hibázott.

– MTI –