Sport

2016.01.23. 18:22

Az új igazolás, Holman gólt lőtt a Lokiban

Debrecen - A DVSC-TEVA egy győzelmet és egy vereséget könyvelhetett el a szlovák edzőpartnere ellen.

Debrecen - A DVSC-TEVA egy győzelmet és egy vereséget könyvelhetett el a szlovák edzőpartnere ellen.

Ahogyan a téli felkészülés ezen szakaszában megszokhattuk, szombaton is kétszer lépett pályára a Loki, Kondás Elemér együttese ezúttal a szlovák élvonalban szereplő MFK Zemplín Michalovcével mérkőzött meg az Oláh Gábor utcai műfüves pályán. A hajdúságiak az első meccset 2-0-ra megnyerték, a második kilencven percet pedig ugyanilyen különbséggel elveszítették.

A déltől kezdődő összecsapás érdekessége volt, hogy az előző nap szerződtetett Holman Dávid szerzett vezetést a Debrecennek, a középpályás Varga passzát váltotta gólra közelről.

A fordulás után is a lokisták uralták a játékot és a szünet után nem sokkal Horváth Zsolt beállította a végeredményt.

A második találkozó is a házigazdák fölényét hozta, azonban amíg Hamulac és Nworah betalált, addig a DVSC csak helyzetekig, illetve Bódi Ádám révén egy kapufáig jutott.

A cívisvárosiak a hétvégén két futballistát is kölcsön adtak nyárig az NB II-es Mezőkövesdnek: a védő Szilvási Péter és a középpályás Sós Bence távozott ideiglenesen.

HBN


Felkészülési mérkőzések

DVSC-TEVA – MFK Zemplín Michalovce 2-0 (1-0)

Oláh G. műfű. Vezette: Nagy R.

DVSC: Verpecz (Deczki 78.) - Lázár, Szatmári, Mészáros (Kinyik 69.), Barna – Bereczki, Varga J. (Ludánszki 63.), Holman, Horváth Zs. (Kertész 63.) – Tisza, Coulibaly

Gól: Holman (35.), Horváth Zs. (47.)

DVSC-TEVA – MFK Zemplín Michalovce 0-2 (0-0)

Oláh G. műfű. Vezette: Mucsai.

DVSC: Radosevic – Nagy Z. (Kinyik 68.), Brkovics, Máté, Korhut – Bódi, Jovanovic, Szakály, Ferenczi – Kulcsár (Sándor T. 72.), Sidibe (Kertész 65.)

Gól: Hamulac (55.), Nworah (57.)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!