Labdarúgó NB I – Döntetlent játszott a Puskás Akadémiával a Ferencváros

Akt.:
Prosser Dániel Bálint (elöl b), a Puskás Akadémia játékosa és a ferencvárosi Gorriaran Fontes Fernando (j), a háttérben Poór Patrik az OTP Bank Liga első fordulójában játszott Ferencváros - Puskás Akadémiamérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2017. július 16-án. A mérkőzés 1-1-es döntetlenre végződött.
Prosser Dániel Bálint (elöl b), a Puskás Akadémia játékosa és a ferencvárosi Gorriaran Fontes Fernando (j), a háttérben Poór Patrik az OTP Bank Liga első fordulójában játszott Ferencváros - Puskás Akadémiamérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2017. július 16-án. A mérkőzés 1-1-es döntetlenre végződött. - © MTI Fotó: Bruzák Noémi
Budapest – A Ferencváros hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az újonc Puskás Akadémiával vasárnap a labdarúgó OTP Bank Liga 2017/18-as szezonjának nyitófordulójában.

OTP Bank Liga, 1. forduló:

Ferencváros-Puskás Akadémia 1-1 (1-1)

Groupama Aréna, 6087 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerzők: Varga (41.), illetve Szakály (24.)
sárga lap: Batik (14.), Rui Pedro (45.), Koch (54.), illetve Vanczák (8.), Szakály (24.), Márkvárt (45.), Poór (50.)

Ferencváros:

Dibusz – Lovrencsics G., Batik, Leandro (Koch, 15.), Botka – Gorriaran, Gera – Bőle, Rui Pedro (Hajnal, 70.), Varga (Moutari, 60.) – Lovrencsics B.

Puskás Akadémia:

Danilovic – Poór, Heris, Vanczák, Spandler – Mevoungou – Prosser (Molnár G., 68.), Márkvárt, Balogh B., Szakály P. (Bacelic-Grgic, 44.) – Radó (Diallo, 54.)

A Ferencváros kezdte aktívabban a találkozót, a vezetést mégis a vendégek szerezték meg egy félpályás előreívelést követően. A zöld-fehérek nyomása még a szünet előtt góllá érett szabadrúgásból.

A második félidőben is többször veszélyeztetett a Ferencváros, ám érvényes találatot egyik fél sem szerzett.

A 78. percben az alig nyolc perccel korábban beállt Hajnal maradt a földön egy ütközés után. Elvesztette eszméletét, így hordágyon vitték le a pályáról, majd agyrázkódás gyanújával kórházba szállították. A Ferencváros cserelehetőség híján emberhátrányban fejezte be a találkozót.

– MTI –Sporthírek


hirdetés