Labdarúgó NB I – Döntetlen Kisvárdán

Akt.:
Kisvárda – A Kisvárda gól nélküli döntetlent játszott a vendég Paks csapatával a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 21. fordulójában.

A hazai csapat sorozatban a hatodik mérkőzésén nem kapott ki, de az egy ponttal a tizedikről a 11. helyre csúszott vissza. Eggyel hátrébb került a Paks is, amely jelenleg a nyolcadik.

OTP Bank Liga, 21. forduló:

Kisvárda Master Good-Paksi FC 0-0

Kisvárda, 2007 néző, v.: Farkas

sárga lap: Hugo Seco (50.), Lukjancsuk (59.), Karaszjuk (64.), Horváth Z. (89.), illetve Kulcsár (44.)

Kisvárda:

Felipe – Lukjancsuk, Kravcsenko, Ene, Vári – Lucas, Karaszjuk – Hugo Seco, Cukalasz, Grozav (Gosztonyi, 66.) – Horváth Z.

Paks:

Nagy G. – Kulcsár D., Gévay, Fejes, Szabó J. – Kecskés (Windecker, 84.), Zsidai, Papp – Hahn (Könyves, 63.), Simon A., Bartha (Nagy, 87.)

Nagyjából kiegyenlített mezőnyjáték zajlott a pályán az első félidőben, nagy helyzet nem volt. A labdáért sokszor kemény párharcok alakultak ki, de gyakran nem jött össze a szabályos szerelés, emiatt sűrűn állt a játék. Egyik csapat sem tudta komoly nyomás alá helyezni ellenfelét, egy-egy távoli lövés jelentett némi veszélyt.

A szünet után negyed óráig tartósan birtokolta a labdát a Paks, de szervezetten védekezett a Kisvárda, ennek ellenére a vendégek kapufáig jutottak.

A 69. percben esett a mérkőzés egyetlen gólja, a játékvezető azonban a hazaiak találatát – amely nagy kavarodás után született – szabálytalanság miatt nem adta meg.

A második játékrészben több volt a feszültség, de továbbra is sokat szabálytalankodtak mindkét oldalon, emiatt nem alakult ki folyamatos játék. A döntetlen megfelelt a mérkőzés képének.

– MTI –