Labdarúgó NB I – Debrecenben győzött a Vasas

Az angyalföldi kapus, Nagy Gergely (k) és csapattársa, Vít Benes (j), valamint a debreceni Szatmári Csaba (b) és Kinyik Ákos (b3) a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott Debreceni VSC - Vasas FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2018. április 28-án.
Az angyalföldi kapus, Nagy Gergely (k) és csapattársa, Vít Benes (j), valamint a debreceni Szatmári Csaba (b) és Kinyik Ákos (b3) a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott Debreceni VSC - Vasas FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2018. április 28-án. - © MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Debrecen – Debrecenben győzött 3-2-re a kiesés elől menekülő Vasas a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 28. forduló:

Debreceni VSC-Vasas 2-3 (0-2)

Nagyerdei Stadion, 3214 néző, v.: Kassai
gólszerző: Tabakovic (81., 84.), illetve Egerszegi (9., 24.), Benes (51.)
sárga lap: Filip (51.), Tőzsér (57.), illetve Ristevski (8.), Ádám (43., 76.), Vida (47.), Vogyicska (90.)
piros lap: Ádám (76.)

DVSC:

Nagy S. – Bényei, Kinyik, Szatmári, Barna (Tabakovic, 57.) – Jovanovic, Filip, Tőzsér, Soós – Könyves (Takács, 15.), Mengolo (Tisza, 52.)

Vasas:

Nagy G. – Burmeister, James, Benes – Szivacski (Vogyicska, 58.), Vida, Egerszegi, Ristevski (Vaskó, 80.), Hangya – Ádám, Barczi (Pavlov, 88.)

Hamar vezetéshez jutott a kiesés elől menekülő Vasas, amely egy perc alatt kétszer is bevette a hazaiak kapuját. Ristevski találatát les miatt még nem adta meg a játékvezető, de a következő támadásból Egerszegi már érvényes gólt szerzett. A középpályás negyedóra elteltével ismét eredményes volt. A DVSC nem találta a játék ritmusát, szinte semmi veszélyt nem jelentett a vendégek kapujára.

A második félidő elején tovább növelte előnyét a Vasas, amely az utolsó negyedórára emberhátrányba került – Ádám a második sárga lapját is megkapta -, és az addig teljesen kilátástalanul játszó DVSC “vérszemet kapott”. A csereként beállt Tabakovic három perc alatt két gólt is szerzett, egyenlíteni azonban már nem tudott a Loki.

– MTI –