Labdarúgó NB I – A Verebes József-féle csapatra emlékezik új mezével az MTK

Budapest – A Verebes József-féle csapatra emlékezik hétfőn bemutatott új mezével az MTK Budapest labdarúgócsapata.

A március közepén 74 éves korában elhunyt vezetőedző 1986 és 1992 között irányította a fővárosi kék-fehéreket, akikkel az NB I-ben egy-egy arany-, ezüst- és bronzérmet nyert.

Az MTK hétfői sajtótájékoztatóján Domonyai László klubigazgató elmondta, hogy a hazai mérkőzésekre készült fehér, keresztcsíkos mez hasonlatos a Verebes által vezetett együttes felszereléséhez, ezzel is a néhai szakvezetőre emlékeznek.

Hozzátette: Dunaújvárosban rendezik hazai találkozóikat, amíg elkészül az új Hidegkuti Nándor Stadion. Az már korábban biztossá vált, hogy a létesítmény avatóját szeptember 21-én tartják, amikor a portugál Sporting Lisboa lesz a kék-fehérek ellenfele.

Domonyai ismertette, hogy a hagyományoknak megfelelően idén is külön mezt készítettek az MTK-Ferencváros mérkőzésre, vagyis a 210. örökrangadóra, amelyet szeptember 10-én rendeznek.

Teodoru Vaszilisz vezetőedző beszélt a közelgő Európa Liga-selejtezőről: elmondta, hogy felkészültek az azeri Gabala csapatából, videófelvételek segítségével elemezték a játékát és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a második kört is sikerrel vegyék a második számú európai kupasorozatban.

– MTI –
hirdetés