Labdarúgó NB I – A Vasas utolsó másodperces góllal győzte le a Videotont

Akt.:
Marko Scepovic, a Videoton FC (j) és Kire Ristevski, a Vasas játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2017. április 8-án.
Marko Scepovic, a Videoton FC (j) és Kire Ristevski, a Vasas játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2017. április 8-án. - © MTI Fotó: Marjai János
Felcsút – A találkozót kilenc emberrel befejező Vasas az utolsó másodpercekben lőtt góllal legyőzte a tíz emberre fogyatkozó Videotont szombaton a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában.

OTP Bank Liga, 25. forduló:

Videoton FC – Vasas FC 1-2 (1-1)

Felcsút, 2469 néző, v.: Szabó Zs.
gólszerző: Burmeister (45. – öngól), illetve Remili (6.), Murka (90+3.)
sárga lap: Szolnoki (57.), Lazovic (68.), Pátkai (80.), illetve Ádám (27.), Ristevski (30.), Manjrekar (35., 82.), Vaskó (68.), Burmeister (87.)
piros lap: Lazovic (78.), illetve Hangya (78.), Majrekar (82.)

Videoton:

Kovácsik – Nego, Juhász R., Vinícius, Stopira – Hadzic, Szolnoki, Pátkai, Suljic – Scepovic, Lazovic

Vasas:

Nagy G. – Kleisz, Ristevski, Vaskó, Burmeister, Hangya – Berecz, Manjrekar, Ádám (Debreceni 88.) – Remili (Gaál B. 23.), Saglik (Murka 84.)

Jóval élesebben kezdte a találkozót a Vasas, Remili szép szabadrúgásgóljával meg is szerezte a vezetést. A Videoton rögtön sebességet váltott és helyzeteket alakított ki, egyenlíteni azonban nem tudott. A gólhoz a fővárosi gárda állt közelebb, amikor a 41. percben Berecz a felső lécet találta el. Az első félidő hosszabbításában jött a székesfehérváriak találata, amikor Suljic beadását Burmeister továbbította a saját kapujába.

Szünet után mindkét együttes a vezetés megszerzéséért mozgósított nagy erőket: előbb Scepovic ziccerét védte Nagy, majd Lazovic lőtt kapu fölé, végül a túloldalon Berecz közeli próbálkozását fogta Kovácsik. Berecz újabb – ezúttal távoli – lövését ütötte a fehérvári hálóőr kapufára, majd nem sokkal később mindkét csapat tíz emberre fogyatkozott. Pár perc múlva Manjrekar a második sárgája után szintén mehetett idő előtt zuhanyozni. A slusszpoén a Vasasé volt, a találkozó utolsó másodperceiben Murka góljával megnyerte a találkozót.

– MTI –