Helyi közélet

2015.04.08. 09:45

Úgy megverte az öccse, hogy belehalt

Nádudvar - A nádudvariak szerint a 60 éves asszonyt bántalmazó férfi rendszeresen italozott.

Nádudvar - A nádudvariak szerint a 60 éves asszonyt bántalmazó férfi rendszeresen italozott.

Értetlenül állnak a Szabadság utcán és a környékben lakók a húsvét hétfőn történt súlyos bántalmazás előtt, melybe belehalt az utcában élt idős nő. A rendőrség szerdai közlése szerint, őrizetbe vették Ny. Józsefet, aki a megalapozott gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta a nádudvari nőt, hogy a sértett belehalt sérüléseibe.

A gyanúsított értesítette az orvost

A nyomozás adatai szerint a nádudvari férfi április 6-án éjfél előtt nem sokkal értesítette az orvosi ügyeletet, hogy vele élő 60 éves testvére nem lélegzik. A helyszínre érkező ügyeletes orvos telefonon tett bejelentést fél egy körül a megyei rendőr-főkapitányság tevékenység-irányítási központjába arról, hogy megállapította, a sértett elhalálozott. Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint nem lehetett kizárni, hogy a sértett halálát idegenkezűség okozta. A rendőrök a helyszíni szemle és adatgyűjtés alkalmával beszerzett adatok, valamint a részletes igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján azt állapították meg, hogy az asszony bántalmazás során szerezte a sérüléseit, amelyek következtében aztán elhunyt. A nyomozók a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták és előállították az 58 éves Ny. Józsefet, akit gyanúsítottként kihallgattak, majd őrizetbe vettek. A nádudvari férfi ellen a megyei rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Nehéz élete volt az áldozatnak

A helyiek elmondása alapján a testvérpár azután költözött össze, hogy az asszony előbb a férjét veszítette el egy tragikus balesetben, majd a fiát, aki súlyos beteg volt. A közös életüket megkeserítette, hogy a férfi gyakran nézett a pohár fenekére.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában