Sport

2014.12.17. 16:11

Nem volt köpködés

Debrecen - A női kézilabda Európa-bajnokság szervezőbizottságának vizsgálata szerint semmiféle incidens nem történt a hétfői magyar-dán mérkőzést követően a kispadoknál.

Debrecen - A női kézilabda Európa-bajnokság szervezőbizottságának vizsgálata szerint semmiféle incidens nem történt a hétfői magyar-dán mérkőzést követően a kispadoknál.A hazai szövetség (MKSZ) közleményben emlékeztetett arra, hogy a dán sajtóban, majd a magyar médiumokban is megjelentek olyan információk, melyek szerint a debreceni találkozó után Sandra Toftot, a dánok kapusát, miközben a kispadon ült, a szurkolók leköpdösték. Az Eb szervezőbizottsága az MKSZ megbízásából megvizsgálta az esetet, és kiderült, hogy semmiféle incidens nem történt a kispadoknál - olvasható a tájékoztatásban – írta az MTI.

Az MKSZ és a szervezőbizottság jelzi, hogy a kispadok mögötti szurkolói zóna a cserejátékosoktól túl messze, mintegy nyolc méterre kezdődik, ráadásul a kispad nagy része mögött a statisztikai asztal található. A közleményből az is kiderül, hogy a dánok semmiféle panaszt nem jeleztek sem a zsűrinek, sem az Európai Kézilabda Szövetségnek (EHF), sem a szervezőknek, sem csapatkísérőjüknek.

Az MKSZ szerint a norvég csapat sem tud semmi olyantól, amitől tartana.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!