Labdarúgás – Ketten távoznak Nyírbátorból

Akt.:
Labdarúgás – Ketten távoznak Nyírbátorból
Nyírbátor – Hétfőn elkezdte a felkészülést a harmadosztályú labdarúgóklub.


Mint ismert, az NB III.-ban szereplő nyírbátori klub az őszi szezon nagy részét anyagi gondokkal küzdötte végig, mert az MLSZ felé több elszámolással elmaradt, ezért a szövetség megszakította az egyesületnek járó támogatást. Máté Antal, a város polgármestere legutóbb úgy nyilatkozott, az ügy január végére rendeződhet és a csapat folytathatja a bajnoki szereplését.

A csütörtöki csapattalálkozón az egyesület vezetősége erről tájékoztatta a játékosokat és a szakmai stábot, valamint hétfőig adott haladékot, hogy mindenki eldöntse, Nyírbátorban folytatja-e a pályafutását.

Hétfőn aztán a csapat megkezdte felkészülését a tavaszi idényre, és az első edzésen nem volt ott a már biztosan távozó Reznek Donát, valamint Bernáth Martin. Előbbi mind a tizenhat őszi bajnokin pályára lépett, a továbbiakban a harmadik vonal Közép-csoportjában szereplő Taksonyban futballozik tovább, míg utóbbi visszatér Sényőre, ahol a 2015-2016-os szezonban játszott korábban.


Hamarosan eldőlhet a nyírbátoriak sorsa
Nyírbátor - A nyírbátori önkormányzat továbbra is segíti a futballklubot. Az NB III.-as Nyírbátor szinte a teljes őszi szezonban anyagi gondokkal küszködött, amiért a klub nem tudott elszámolni TAO-s pénzekkel, így a Magyar Labdarúgó-szövetségtől (MLSZ) érkező támogatás elapadt. Máté Antal, Nyírb...Sporthírek