Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.13. 16:57

Scheiring: Nyíregyházán is szükség van a „Párbeszédre” Magyarországért!

Nyíregyháza – A szabolcsi megyeszékhelyen, Nyíregyházán is megalakul a Párbeszéd Magyarországért (PM) országgyűlési egyéni választókerületi szervezete – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Scheiring Gábor országgyűlési képviselő.

Nyíregyháza – A szabolcsi megyeszékhelyen, Nyíregyházán is megalakul a Párbeszéd Magyarországért (PM) országgyűlési egyéni választókerületi szervezete – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Scheiring Gábor országgyűlési képviselő. A PM elnökségi tagja bemutatta Dancs Ákost, a nyíregyházi választókerület szervezési felelősét, majd elmondta: a Párbeszéd Magyarországért kormányváltást és korszakváltást szeretne elérni - a demokratikus ellenzéki erőkkel együttműködésben.

– A Fidesz-KDNP rossz irányba tolja az ország szekerét. Meg kell állítanunk és jó irányba kell fordítanunk a folyamatokat úgy a gazdaságpolitika mint a jogalkotás, foglalkoztatás, szociális ellátás területén. Tanulnunk kell az elmúlt 20-23 év hibáiból. Magyarországnak olyan kormányra és olyan politikára van szüksége, amely érdemben csökkenti az egyenlőtlenségeket az életminőség és az életesélyek terén, helyreállítja és megóvja az alkotmányos jogállamot, megerősíti a demokratikus intézményrendszert és kiemelten segíti a tudásalapú társadalom létrejöttét. Az Együtt 2014-gyel választási szövetséget kötött PM szeretne jelen lenni valamennyi egyéni választókerületben, és önálló parlamenti frakciót alakítani a 2014-es választások után – mondta Scheiring Gábor.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!