HAON - PR cikk

2012.09.10. 10:20

A magyar puszta eredeti ízei a Both-Dega asztalán

A Hortobágyi Biohúsbolt referencia vendéglátóhelye a Both-Dega Imbisz étterem.

Ételeink frissen válogatott magyar alapanyagokból készülnek - mutatott rá a tulajdonos, Both Tibor. Ételválasztékunk naponta többször is megújul. Hogyan lehetséges ez? Látványkonyhánkban a melegen tartó pultból a vendég a szemével választhatja ki az ínycsiklandozó ételt.

Különlegesség az éttermünkben, hogy egy minőségbiztosítási rendszer keretében minden bio szürke marha egyedi azonosító ENAR-kódszámát elküldik, s ha a vendég beküldi SMS-ben a pultban található telefonszámra a megadott kódot, egy percen belül válasz SMS-ben megkapja az állat információit: milyen ivarú volt, hány éves, pontosan mikor vágták le, és hogy ellenőrzött körülmények között nevelkedett-e. Sokan kételkednek már a "bio"-nak nevezett dolgokban, hogy valóban az-e, nem csak rámondják az eladhatóság miatt. Itt korrekt információként el tudjuk juttatni a vásárlóinkhoz a hús eredetét, paramétereit.

Mindennapi étkezés

A köztudatban úgy él, hogy ami bio, az legalább kétszer annyiba kerül. Érdemes betérni az éttermünkben, s meggyőződni ennek ellenkezőjéről. Igaz, hogy menüzéssel nem foglalkozunk, de minden nap van kétfogásos napi ajánlatunk, ami jóval ezer forint alatti költséget jelent. Választékunk igazodik a szezonális alapanyagokhoz. Minden nap főzünk az aktuális gyümölcsökből levest (hidegen-melegen), főzelékek, és kiváló minőségű csirkemellfilé ételek közül válogathatnak vendégeink.

További részletek facebook oldalunkon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!