Kutatás: a foci nem szexi

Akt.:
Kutatás: a foci nem szexi
A hölgyek értékelték, hogy melyik munkakörben dolgozó férfiak szexik. A focisták mindössze a szavazatok 1%-át szerezték meg.

Korábban mindenki úgy gondolta, hogy nincs olyan hölgy, aki nemet mondana David Beckhamnek. A számok viszont azt tükrözik, hogy 100-ból 99 elutasítaná közeledését. A hölgyek szerint nagyon szexi, ha egy férfi zenész vagy művész, ez a munka végzett az első helyen. Őket követik a pénzügyi szektor hímjei, akik magabiztosak és intelligensek. A legutolsó helyre pedig a focistákat sorolták, mert önteltek.

További állások, melyekkel bevágódhatnak a hölgyeknél: tanár, orvos és író/újságíró. A tanárok a gondoskodás miatt, az orvosok pedig egyértelműen az egészség biztonságérzetét nyújtják. A kutatást végző portál szóvivője szerint a férfiak azt gondolják, hogy a nők a magabiztos férfiakat szeretik. Ez így is van, de ha valaki túl magabiztos, akkor ölteltséget áraszt, ami már egyáltalán nem vonzó.  Bár a focisták nagyon jól mutatnak a pályán, ha lemennek a fűről, akkor a nők azt érzik, hogy semmi közös sincs bennük és nem tudnak beszélgetni velük. Pedig ők fizikai és érzelmi kontaktusra is vágynak.


A kutatás végeredménye

Zenész / művész     32%

Közgazdász     24%

Tanár     13%

Orvos     9%

Író / újságíró     7%

Focista    1%