Helyi közélet

2014.04.02. 10:22

A nők életének kiteljesítéséért

Debrecen - Olyan országot szeretnénk, ahol minden nő egyenlően fér azon lehetőségekhez, amelyek segítségével ki tudja teljesíteni az életét – mondta Gurmai Zita, az Európa Parlament képviselője, aki országjárása során kedden érkezett Debrecenbe.

Debrecen - Olyan országot szeretnénk, ahol minden nő egyenlően fér azon lehetőségekhez, amelyek segítségével ki tudja teljesíteni az életét – mondta Gurmai Zita, az Európa Parlament képviselője, aki országjárása során kedden érkezett Debrecenbe. – A cívisváros az egyike annak a 30 településnek, amelyen korábban már volt vörös sálas akció. Ennek résztvevői harmincpercnyi csendes sétával fejezik ki, hogy változást szeretnének – hangsúlyozta a Pallás Györggyel, a Kormányváltó Erő jelöltjével tartott sajtótájékoztatón.

– A Magyar Szocialista Párt tíz pontban foglalja össze a nőket segítő terveit a kormányváltást követően. Figyelmet fordítanánk többek között a bölcsődei férőhelyek bővítésére, az egyedülálló anyák támogatására, a családbarát munkahelyek kialakítására. Hangsúlyozta, országjárása során azt tapasztalja, hogy bár sokan szeretnének változást, nem merik vállalni a jelen kormánnyal szembeni kritikájukat. A politikus kedden Nyíradonyban és Hajdúszoboszlón járt, de folytatja útját.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában