Küszöbön a fesztivál, holnapután Campus!

Akt.:
Pillanatkép a tavalyi fesztiválról
Pillanatkép a tavalyi fesztiválról - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató szerint akár még a megtelt táblát is kitehetik.

Több mint négyszáz zenei és kulturális, szabadidős és ismeretterjesztő programmal várja vendégeit a négynapos Campus Fesztivál a Nagyerdei Stadion környezetében, az előrejelzések szerint abszolút nyári időben fesztiválozhatnak a résztvevők.

Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató portálunknak elárulta, látva a jegyértékesítés eredményeit, idén az is elképzelhető, hogy ki kell tenniük a fesztivál kapujára a „megtelt” táblát. – Örömmel tapasztaljuk, hogy beépült a közönség tudatába a Campus márka: eddig azt láttuk, hogy a Debrecen–London repülőjáratra ebben az időszakban már hónapokkal a fesztivál előtt is alig lehet jegyet kapni, de megfigyelhető, hogy már a debreceni családok is úgy időzítik a szabadságukat, hogy a Campus beleessen.

A Loki a lett Skonto Riga futballcsapatát július 23-án, a fesztivál idején fogadja majd a stadionban. A fesztivál-karszalaggal rendelkezők csupán háromszáz forintért meg is nézhetik azt, ők a földszintről jutnak majd be a stadionba. A stadion kulturált, beltéri mosdóit megnyitják, ne féljenek be- és felsétálni a stadionba azokat használni! – Húsz éve van bérletem, a Loki-meccset ezúttal sem szeretném kihagyni, de a koncertekbe is próbálok belehallgatni. Kíváncsi vagyok a holland Caro Emerald fellépésére – az énekesnő a szakácsunknak fog egyedül fejtörést okozni, hiszen a világ összes allergénjét felsorolta, azok mellőzésével kell majd vacsorát készíteni neki – árulta el portálunknak Miklósvölgyi Péter.

HBN-SZLJavában épül a Campus Fesztivál helyszíne
Debrecen – Szerdán indul a Campus Fesztivál, melynek építési munkálatait már meg is kezdték a Nagyerdőn.


A Campus Fesztivál idején több busz is terelőútvonalon közlekedik
Debrecen – A Campus Fesztivál előkészületi munkálatai miatt és annak zavartalan lebonyolítása érdekében 2015. július 20-án üzemkezdettől, július 26-án üzemzárásig a 16-os, 22-es, 22Y-os, 24-es, 24Y-os, valamint a reptéri járat terelőútvonalon közlekedik.


Debreceni Egyetem a Campus Fesztiválon
Debrecen – Idén még több tudománnyal találkozhatnak a látogatók a Campus Fesztiválon, ami az ország egyetlen „okos” fesztiválja.


Kulisszatitkok a Campus Fesztiválról: mit kíván Caro Emerald?
Debrecen – Hollandia első számú fesztiválzenekarának repülőgépe Pesten landol, onnan egyből jönnek Debrecenbe.


A DKV hazavisz a Campusról
Debrecen – A DKV Zrt. az idén először, éjszakai autóbuszjáratok beállításával szervezi meg a fesztiválozók hajnali hazajutását. A járatok 2015. július 24, 25 és 26-án, pénteken, szombaton és vasárnap közlekednek majd.


Szuperbuli a Nagyerdőn
Debrecen – Egy este lép fel a Loki és a Quimby.


Videó: A Debreceni Egyetem is kiveszi a részét a Campus Fesztiválból
Debrecen – Minden eddiginél erősebb programkínálattal várja a Nagyerdőn a látogatókat a július 22-én kezdődő, négynapos Campus Fesztivál.


Négy nap buli a Nagyerdőn
Debrecen – Bíznak benne, hogy idén is ez lesz az egyik legjobb fesztivál.


Új helyszín debütál az idei Campus Fesztiválon
Debrecen – Hajnalig tartó koncertekkel várja otthonos erdei környezetben a fesztiválozókat a rendezvény idén debütáló új programhelyszíne.