Kupameccsel kezdi az évet az Újfalu

Kupameccsel kezdi az évet az Újfalu
© Fotó: Derencsényi István
Berettyóújfalu – A Csömör otthonába látogat hétfőn este a Mezei-Vill.

Megkezdik a küzdelmeket a férfi futsal Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé bejutott együttesek. Elsőként, hétfőn 19 órától a Rubeola FC Csömör és az MVFC-Berettyóújfalu feszül egymásnak.

A Csömör és a Mezei-Vill is az előző, 2. fordulóban kapcsolódott be az MK-ba, előbbi gárda 4-2-re verte a Déli Futsalt, míg az újfaluiak a Veszprém felett aratott 1-0-s sikerrel jutottak tovább.

Az NB I-es bajnokságból természetesen ismerik egymást az alakulatok: a 2015/16-os pontvadászatban eddig egyszer találkozott a negyedik helyen álló hajdú-bihari egylet és a nyeretlen, utolsó pozícióban lévő Csömör, akkor 5-0-ra nyertek Trencsényi Jánosék.

Az MVFC vezetőedzője, Turzó József egy, a Naplónak adott korábbi nyilatkozatában elmondta, mindenképp be szeretnének jutni a Final Fourba, ami jól tudják, nem lesz egyszerű, ugyanis a Rubeola jobb társaság, mint látszik.
A kupa harmadik köre már oda-visszavágós, a hétfői csömöri derbi után pénteken 19.30-tól Berettyóújfaluban „randevúznak” a felek. A legjobb nyolc között a Csömör-MVFC páros mellett a Rába ETO a Nyírgyulajjal, a Göcsej az FTC-vel, míg a Dunaferr a Haladással mérkőzik meg.

HBN​
hirdetés