Különleges kapcsolatokba leshettek be a Dózsában

A játékok, feladatok a fogyatékkal élők iránti toleranciát erősítette és a diákok érzékenyítését célozta.
A játékok, feladatok a fogyatékkal élők iránti toleranciát erősítette és a diákok érzékenyítését célozta. - © Fotó: Inczéné Simon Éva​
Debrecen – A sérült emberek mindennapi nehézségeire hívta fel a figyelmet az a program, amelyet csütörtökön rendeztek a debreceni Dózsa György Általános Iskolában rendeztek.

A résztvevők a fogyatékkal élők és különlegesen képzett segítőkutyáik életének mindennapjaiba is bepillanthattak. A rendezvényen a Debreceni Fogyatékosokat Ellátó Intézmény ellátottjai és fejlesztői, a Hajdú-Bihar Megyei Általános Iskola és Kollégium látássérült tanulói és nevelői, a Bárczi Gusztáv Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény tanulói és pedagógusai, a Dózsa György Általános Iskola tanulói és pedagógusai, valamint az Aura Segítő Kutya Alapítvány munkatársai vettek részt.

HBN-KE0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés