Kulka János állapota javul

Akt.:
Kulka János
Kulka János - © Fotó: nlcafe.hu
Budapest – Kulka János színművész tünetei napról napra enyhülnek, állapota javul – olvasható az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet MTI-hez eljuttatott hétfői közleményében.

Mint írják, Kulka János “az időablakon belül sikeres stroke ellátásban részesült, az elzáródott agyi érből sikerült a véralvadékot eltávolítani”.

Felidézik, hogy Kulka János az elmúlt héten, kedden este lett rosszul, a mentők késlekedés nélkül a kialakult idegrendszeri tünetek miatt a Honvéd Kórház Idegosztályára, majd a kezelés folytatása céljából az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet Intervenciós Neuroradiológiai Osztályára szállították.

– MTI –


Kulka Jánost kórházban ápolják
Budapest – Kulka Jánost kedden este kórházba vitték, a színművész állapotáról munkaadója, a Katona József Színház a család kérésére az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményben nem tudott részletes információt adni. A család közlése szerint a színművészen életmentő beavatkozást hajtottak végre.


Kulka Jánosnak agyvérzése volt, de már túl van az életveszélyen
Kulka Jánost kedd este stroke miatt súlyos állapotban szállították kórházba. Mára már túl van az életveszélyen, azonban félő, hogy elveszítheti a beszédképességét.
További hírek a Magyarország kategóriából

Sporthírek