Helyi közélet

2008.03.19. 11:38

Zömök férfi rabolta ki a debreceni benzinkutat

<p>Debrecen - Egyelőre nem találják azt a férfit, aki március 14-én késő este kirabolta a Benedek téri benzinkutat. A tettes gyalogosan távozott. A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja.</p>

Egyelőre nem találják azt a férfit, aki március 14-én késő este kirabolta Debrecenben a Benedek téri benzinkutat. A támadó az üzemanyagtöltő boltjában fegyverhez hasonló eszközzel arra kényszerítette az alkalmazottakat, hogy a pénztárgépből átadják a bevéltelt.

Ezután gyalogosan távozott. A rendőrség információi alapján a sötét nadrágot viselt, 25-30 éves férfi 160-165 centiméter magas, kifejezetten „zömök” alkat. Magyarul beszélt.

Fekete „dokkmunkás” sapka volt rajta, amit egészen szemöldökig húzott. Az arcát fekete sál takarta, és fekete pulóvert viselt. Akik 20 és 22 óra között ott tankoltak, vásároltak, s látták a férfit, illetve a Dobozi utcán felfigyeltek egy gyanús alakra, értesítsék a rendőrséget az ingyenes 107-en, 112-őn. A tettes ellen rablás megalapozott gyanújával nyomoznak.

  • Bankautomata a horgásztóból
  • Kitépték a falból a bankautomatát!
  • A tolvaj megcsapolta a bankszámlát
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában