Helyi közélet

2014.01.01. 15:37

Az új esztendő első szülöttei

Hajdú-Bihar. A mentők éppen Debrecenbe, a Kenézy Kórházba tartottak szilveszter éjjelén a komádi kismamával, amikor megindult a szülés.

Hajdú-Bihar. A mentők éppen Debrecenbe, a Kenézy Kórházba tartottak szilveszter éjjelén a komádi kismamával, amikor megindult a szülés.

A csecsemőt (aki éjfél után húsz perccel a Hosszúpályi elágazásnál jött világra) a boldog mamájával együtt egészségesen szállították a kórházba a szolgálat szakemberei.

A Napló információi szerint a Kenézy Gyula Kórházban az idei év első babája, egy kisfiú, aki január elsején, hajnali két órakor jött a világra, a Klinika szülészetén pedig egy kislány volt az első jövevény, aki január elsején, 9 óra 49 perckor látta meg a napvilágot.

- HBN -


A mentők éppen Debrecenbe, a szülészeti klinikára tartottak szilveszter éjjelén a komádi kismamával, amikor megindult a szülés.

Debrecenben nem sokkal éjfél után egy nő a mentőautóban hozta világra gyermekét. A mentők levezették a szülést, majd az egészséges fiúcsecsemőt és édesanyját bevitték a kórházba - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője szerda délelőtt az MTI-vel.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában