Küldjön hírt! – Szakácsolimpiára készülnek a hajdúságiak

Debrecen – A Hajdúsági Regionális Culinary Team megkezdte a felkészülést az erfurti szakácsolimpiára, melyet 2016. október 22-26 között rendeznek meg Németországban.

A felkészülésnek a hajdúböszörményi Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont adott otthont. A csapat felkészítője Rédai Attila világbajnoki aranyérmes mesterszakács és executive chef, valamint Boros László Venesz-díjas mesterszakács.

A csapat tagjai: Gajdán Antal olimpiai ezüstérmes, világbajnoki bronzérmes chef, Gajdán Attila olimpiai bronzérmes, világbajnoki ezüstérmes chéf, Balogh Szabolcs és Pozsár Bence magyar bajnok szakácsok valamint Győrfi Éva cukrász. A csapat, amit eddig megálmodott, papírra vetett azt most a valóságban megjelenítették. A munkájukat segíti sok szakember közöttük, asztalos, dekoratőr, fotós, videós, villanyszerelő, akik szintén szeretnék, ha a csapat eredményesen szerepelne 56 ország versenyzői között.








hirdetés