Sport

2014.08.31. 20:31

Az Újfalu számára is megkezdődik a bajnokság

A Haladás ellen lép pályára a második fordulóban a Mezei-Vill csapata.

A Haladás ellen lép pályára a második fordulóban a Mezei-Vill csapata.

Mint ismert, az MVFC-Berettyóújfalu egy nemzetközi tornán vett részt, így Turzó József alakulata elhalasztotta a férfi futsal NB I. első körében esedékes Vasas elleni meccsét. A hajdúságiak tehát a második fordulóban kapcsolódnak be a küzdelmekbe, hétfőn 19.30-tól a Swietelsky-Haladás VSE csapatát látják vendégül Trencsényi Jánosék.

Tavaly ősszel kiütéses, 11-3-as sikert arattak az újfaluiak a Haladás ellen, majd tavasszal már egy szorosabb meccs következett, akkor 3–2-re nyertek Lovas Norberték.

A múlt héten a férfi futsalválogatott kétszer is megmérkőzött Székelyfölddel, először Hajdúböszörményben, majd Berettyóújfaluban. Az első összecsapás 3–2-es magyar sikert hozott, a másodikon 5–3-ra győzedelmeskedett Magyarország, amelynek nemzeti együttesében ezúttal is több újfalui játékos kapott helyet.

A Mezei-Vill gárdájával kapcsolatos hír még, hogy kiderült, a Slov-Matic Bratislava és a Vegakamerateneaz mellett az FC Apoel Nicosia lesz Ráblék harmadik ellenfele a Berettyóújfaluban rendezendő Bajnokok Ligája csoportkörben október elején.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!