Helyi közélet

2014.12.23. 10:23

Plafonig érő karácsonyfa

Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar megyei Önkormányzat elnöke: Gyerekként a testvéremmel abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy a szüleink és az ő testvéreik, unokatestvéreik (összesen hat család) nagyjából egy utcában laktak.

Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar megyei Önkormányzat elnöke: Gyerekként a testvéremmel abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy a szüleink és az ő testvéreik, unokatestvéreik (összesen hat család) nagyjából egy utcában laktak. Rólam mindenki tudta, hogy imádom a mákosbejglit, ezért aztán hoztak is a finomságból rendesen. Egy alkalommal a szüleink késve kaptak fizetést, nem tudtak nekünk karácsonyi ajándékot venni, a nagybátyánk pedig úgy gondolta, hogy ez nem lehet probléma. Elvitt minket a játékboltba, ahol mind a ketten ugyanazt kértük ajándékba; egy-egy menő villanyvasút-készletet. A karácsony varázsát ma leginkább az jelenti számunkra, hogy a galériás családi házunkban plafonig érő (majd 6 méter magas) fenyőt állítunk a nappaliban, aminek a fénye beragyogja, az illata pedig áthatja a szeretet ünnepét.

-HBN-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában