Helyi közélet

2012.09.18. 15:35

2-es villamos - "Néhány apró simítás még hátravan"

Debrecenben találni még olyan táblát, amely büszkén hirdeti, hogy a kettes villamos vonalán már május óta próbaüzemben kellene közlekedniük a szerelvényeknek, az azóta eltelt 110 nap alatt viszont, mintha megállt volna az idő. Ám a képcikkünknek ezúttal nem ez a tény, hanem egy gúnyos beszólás szolgált címként.

Debrecenben találni még olyan táblát, amely büszkén hirdeti, hogy a kettes villamos vonalán már május óta próbaüzemben kellene közlekedniük a szerelvényeknek, az azóta eltelt 110 nap alatt viszont, mintha megállt volna az idő. Ám a képcikkünknek ezúttal nem ez a tény, hanem egy gúnyos beszólás szolgált címként.Kilátogatva a villamospálya több szakaszához az volt a célunk, hogy a tervezett befejezés óta eltelt 3 hónap 2 két és 4 nap múltán bemutassuk milyen kép tárulhat azok elé, akik a lassan a 4-es metró sorsára jutó debreceni beruházás nyomait keresik. Sokat azonban nem kellett agyalnunk a címadáson, hála egy kutyasétáltató úr beszólásának, aki kollégánkat a gödör közepén megpillantva csak annyit bökött oda, hogy ezt most még nem kellene fotózni, mert néhány apró simítás még hátravan.

 

 

Úgy tűnik, a gúnyos megjegyzés pontosan kifejezi a debreceniek az eddig el nem készült villamospálya iránt kialakult érzületét.

-HAON-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában