Küldjön hírt! – Jelmezes Halloween Futás Debrecenben

Küldjön hírt! – Jelmezes Halloween Futás Debrecenben
© Fotó: Matey István
Debrecen – A Debreceni Kilométerek Sportegyesület negyedik alkalommal szervez Halloween Futást 2015. október 25-én, vasárnap 18.00 órakor.

A táv 9 kilométer. A rajt és a cél az Egyetem téren lesz. Közel 350 futó részvételére lehet számítani. A sportrendezvény különlegessége, hogy a versenyzők jelmezekbe (szellemnek, boszorkánynak, vámpírnak, szellemnek) öltözve teszik meg a 9 kilométeres távot. A Halloween elképzelhetetlen a töklámpások fénye nélkül. Mindenki faraghat töklámpást, és elhozhatja rendezvényre, amelyek az Egyetem téren kerülnek kiállításra és a legötletesebbek díjazásban részesülnek. A jelmezes futók képeire, majd az egyesület honlapján lehet szavazni.

A futás útvonala: Egyetem tér (rajt) – Dóczy József utcán jobbra – Móricz Zsigmond körúton jobbra – Pallagi úton jobbra – Nagyerdei körúton balra – Hadházi úton jobbra – Nagyerdei körúton jobbra – Oláh Gábor utcán jobbra – Vigadó téren jobbra – Ady Endre úton jobbra – Nagyerdei körúton balra Pallagi úton jobbra – Móricz Zsigmond körúton balra – Dóczy József utcán balra – Egyetem tér (cél).

Forgalomkorlátozásra lehet számítani ezeken az utcákon 2015. október 25-én, vasárnap 18.00-19.30 óráig.

Az útvonal nem kerül lezárásra, de az a rendőrség által biztosítva lesz, kérünk minden résztvevőt, hogy fokozott óvatossággal közlekedjen a futás útvonalán.

Mindenki rögzítsen az öltözékén valamilyen világító eszközt, például fejlámpát, vagy biciklis villogó lámpát!

További információ: www.debrecenikilometerek.hu oldalon olvasható a versenyről.