Küldjön hírt! – Ismét két győzelem, egy vereség a Pénzügyőr hétvégi mérlege

Küldjön hírt! – Ismét két győzelem, egy vereség a Pénzügyőr hétvégi mérlege
© Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Az elmúlt hetekben a Pénzügyőr SE-Kerekestelepi Termálfürdő és Kemping játékoskerete 2 fővel bővült Dr. Kerti Gábor és Tóth Dániel személyében, akik nagyban hozzájárultak a remek hétvégi szerepléséhez.

Mérkőzéseit ismét a Kunhegyes ESE-vel kezdte a csapat. A Kunhegyes ESE jelentősen megerősödött az előző fordulóhoz képest, de a debreceniek határozott játékukkal nem engedtek elvenni 1 szettet sem.

A második meccsen a Gyöngyösi RSE volt az ellenfél. Az edzőnek, Kőnig Szabolcsnak volt lehetősége több variációt kipróbálnia a csapat összeállításakor, így Dr. Kerti Gábor egyik szettben feladóként, másodikban centerként játszott, a csereként beálló Varga Ferenc mezőnyjátékban és támadásban is jeleskedett, Tóth Attila pedig mindkét játszma befejezését leegyszerűsítette nyitásaival.

A harmadik mérkőzés a szezon eddig legerősebb csapatának számító Miskolci EAFC ellen zajlott. Két fej-fej mellett haladó együttest láthattunk, végül az utolsó, rövidített játszmában, hatalmas csatában csapatunk 2 ponttal alulmaradt a borsodi gárdával szemben.

Összességében elmondható, hogy az előző fordulóhoz képest a szervafogadás jelentősen javult, elsősorban Barcza Péternek (libero) köszönhetően, az új játékosokkal pedig a támadójáték és a sáncmunka erősödött.

Eredmények:

  • Pénzügyőr SE – Kerekestelepi Termálfürdő és Kemping – Kunhegyes ESE 2-0
  • Pénzügyőr SE – Kerekestelepi Termálfürdő és Kemping – Gyöngyösi RSE 2-0
  • Pénzügyőr SE – Kerekestelepi Termálfürdő és Kemping – Miskolci EAFC 1-2

A fordulón pályára léptek: Barcza Péter, Juhász Zoltán, Dr. Kerti Gábor, Kőnig Szabolcs, Kun László, Molnár Tamás, Pallér Bence, Szabó József, Tóth Attila, Tóth Dániel, Varga Ferenc

– Tóth Attila –