Küldjön hírt! – Erdélybe utaztak az Epreskerti Általános Iskola diákjai

Debrecen – 2015. április 20. és 23. között a debreceni Epreskerti Általános Iskola 30 hetedik osztályos diákja és 3 pedagógusa a Határtalanul pályázat keretében erdélyi utazáson vett részt.

A kiránduláson a történelmi Magyarország néhány gyöngyszemét látogattuk meg. Jártunk többek között a nagyváradi székesegyházban, Bánffyhunyadon, Körösfőn, Mádéfalván, de meglátogattuk testvériskolánkat is Csíkszeredán. A világhíres csíksomlyói kegytemplomot is megtekintettük, ahol egy rövid dramatizált játékban a szobor legendáját is előadtuk. Feledhetetlen élményekkel gazdagodtunk mindannyian, és ahogy az egyik diákunk fogalmazott „Nagyon megbántuk volna, ha ezt kihagyjuk!”. Ezen az utazáson tanítványainknak nem csak tudásban gyarapodtak, hanem megtanultak együtt dolgozni és egy kicsit megismerkedtek a székelyföldi magyarság mindennapjaival is.

– Gulyásné Szoboszlai Zsuzsa –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés