Küldjön hírt! – Egészségnapok az Epreskerti Általános Iskolában

Küldjön hírt! – Egészségnapok az Epreskerti Általános Iskolában
© Fotó: Olvasónktól
Debrecen – Idén először rendeztünk iskolánkban május 17 és 19 között egészségnapokat. Szerettünk volna az egészség témakörét minél több oldalról bemutatni a diákjainknak és az iskola dolgozóinak is.

Sokszínű programok kerültek megrendezésre a diákönkormányzat és az iskolaegészségügy-iskolaorvos, védőnő, segítségével, így kondicionáló tornán, rajzversenyen, salátakészítő versenyen, sőt közös reggeli tornán vehettek részt a gyerekek, de a Dienes Középiskola és a Vöröskereszt közreműködésével elsősegély nyújtási bemutató is volt. A legnagyobb sikert az Aura Segítő Kutya Alapítvány munkatársai aratták, akik a négylábú társaikat is elhozták magukkal.

Fotó: Olvasónktól Fotó: Olvasónktól ©

Felnőtteknek az Egészségfejlesztő Intézet munkatársai tartottak szűrést. Ezt a programsorozatot szeretnénk hagyománnyá tenni intézményünkben.

– Gulyásné Szoboszlai Zsuzsa, az Epreskerti Általános Iskola diákönkormányzati munkáját segítő pedagógusa –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

Sporthírek


hirdetés