Kulcsárék szerint jogos a kritika

Akt.:
Kulcsár Tamás
Kulcsár Tamás - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC-TEVA felejthető mérkőzésen végzett döntetlenre hazai pályán a Budapest Honvéd ellen.

Döcögős és különösen a második félidőt tekintve meglehetősen eseménytelen meccset produkált a hétvégén a DVSC-TEVA és a Honvéd az OTP Bank Ligában. Az első játékrészben még akadtak is lehetőségei a vendéglátó piros-fehéreknek, azonban ahogy fogyott az idő, úgy illant el az ötlet a Loki játékából.

Beleszürkültek a meccsbe

– Elsősorban ott hibáztuk el, hogy az elején adódó lehetőségeinket kihagytuk, rosszul döntöttünk a kínálkozó szituációkban, ez pedig a későbbiekben meghatározta a játék kimenetelét. Tisza Tibinek, Balogh Norbinak és nekem is volt alkalmam betalálni, sajnos ez nem sikerült, pedig ha az első gólt mi lőjük, akkor általában jól szokott menni a futball a csapatnak. A Honvéd foggal-körömmel védekezett és 5-4-1-es felállásból próbált meg kontrákat vezetni. Később sajnos beleszürkültünk a meccsbe, szóval nagyon másképp alakult minden, mint amire számítottunk. Zavar a mutatott produkció, ez nagyon csúnyán nézett ki, de azt látni kell, ez most egy ilyen bajnokság: minden pontnak nagy értéke van, ezért a kispestiek meg is elégedtek ennyivel. Bármennyire is kiegyensúlyozott most a mezőny – kivéve a Fradit, amely már alaposan meglépett –, mi győzni akartunk szombaton is – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak Kulcsár Tamás, a Debrecen támadója.

Nyerni akartak

A labdarúgónak felvetettük, a meccs végén gyakran tanácstalannak tűnt a társaság a pályán. – Jellemző mozzanat volt, amikor két kispesti játékoson túljutottam a labdával a bal oldalon és egyszerűen nem tudtam kinek passzolni, három-négy honvédos jött velem szembe. Hiába mozogtak a társak, annyira tömörült az ellenfél, hogy a térfelükön volt vagy tizenöt játékos, terület pedig alig. Pontosan látjuk a helyzetünket, ezért jogosnak tartjuk a kritikát, nyerni akartunk, nem sikerült, ezért csalódottak vagyunk – fogalmazott Kulcsár Tamás.

HBN


hirdetés